بهداشت و تغذیه
30 فروردین 1391 توسط محمدی
با توجه به اهمیت بهداشت و تغذیه در دوران تحصیل، امروز در مدرسه ی علمیه ی زهرائیه با دعوت از خانم دکتر شکوفه عابدینی به این امر خطیر پرداخته شد.
خانم عابدینی با دسته بندی مواد غذایی به 5 دسته ی اصلی، مشخصات هر دسته و گروه مواد غذایی که درون این دسته ها ها قرار می گیرد به توضیح آنها به طور جداگانه پرداختند.
و در ادامه بحث به توضیح کم خونی، عوامل و عواض آن و شناسه های شناسایی آن پرداختند زیرا که کم خونی یکی از بیماری های رایج در میان بانوان به شمار می رود.
در پایان به سؤالات طلاب، در مورد موضوع تغذیه پاسخ داده شد.