قدم به قدم با شهدا
شهید علیرضا کریمی
قرار سه شنبه های ما
سلام دوستان!
امروز سه شنبه است و ما یه قراری داشتیم؛ یادتونه؟
امروز رفتیم سراغ یه شهید عزیز دیگه، شهید علیرضا کریمی، مسافر کربلا.
«شهید علیرضا کریمی متولد ۲۲ شهریور سال ۱۳۴۵ مقارن با ایام ماه مبارک رمضان در محله سیچان اصفهان بدنیا آمد.به دلیل بیماری شدیدی که داشت پزشکان معتقد بودند که زیاد زنده نمی ماند. به طوری که در ۴ سالگی کبد وی از بین رفته و دیگر امیدی به زنده ماندنش نبود روزی سیدی سبزپوش به مغازه پدرش مراجعه کرده و بی مقدمه می گوید کار خوبی کردی که علیرضا را نذر آقا ابالفضل(ع) کردی. همین امروز سفره آقا ابالفضل (ع) را پهن کن و به مردم غذا بده، ۳ مجلس روضه برای حضرت در حرمش نذر کرده ای که من انجام می دهم. سپس اسکناسی را جهت برکت کاسبی به پدر می دهد.علیرضا به طرز معجزه آسایی شفا می یابد به طوری که سال ها بعد قهرمان ورزش های رزمی می شود.
در عملیات محرم در اثر اصابت گلوله خمپاره سر و دست و پای او مجروح می شود. بعد از پایان دوران مجروحیت به جبهه باز می گردد. فرمانده گردان امیرالمؤمنین(ع) به خاطر شجاعت و مدیریتی که علیرضا از خود نشان داده بود، مسئولیت دسته دوم از گروهان ابالفضل(ع) را به او می دهد. در آخرین دیدار با خانواده اش به مادر می گوید ما مسافر کربلائیم راه کربلا که باز شد بر می گردیم. در پایان آخرین نامه ای که فرستاد نوشته بود به امید دیدار در کربلا. درسال 1361 عملیات والفجر ۱ منطقه عملیاتی فکه- تنگه ابوغریب هر دو پای علیرضا مورد هدف تیرهای عراقی قرار می گیرد و در جواب فرمانده اش که می خواهد او را به عقب بیاورد می گوید، شما فرمانده ای برو بچه ها منتظرت هستند. علیرضا در حالیکه روی زمین افتاده و به سختی می خواست خودش را به سمت تپه ها بکشاند، ناگهان یکی از تانک های عراقی به سرعت به سمت وی رفته و از روی پاهایش رد می شود. در اینجا فقط ۱۶ ساله بود. ۱۶ سال بعد درست همان روزی که اولین کاروان به صورت رسمی عازم کربلا می شود پیکرش را در منطقه فکه شمالی پیدا کرده و شب تاسوعای حسینی به وطن باز می گردانند.»
درس هایی که از زندگی این شهید در برنامه امروز گرفتیم:
1- زندگی خودمان را با گناه شروع نکنیم. چقدر شب عروسی ها شنیدیم که حالا یه شبه سخت نگیر؟! کسی تا حالا بهتون گفته که شب اول قبر هم یه شبه؟؟؟؟
2- هر روز ما یک روز نو است، مواظب باشیم گناه نکنیم.
3- همیشه مراقب باشیم که مجلسی که در آن هستیم (حتی اگر من و دوستم باشم باز هم مجلس من است ) به گناه آلوده نشود.
4- سعی کنیم که هر کاری دست می گیریم و هر کاری که می خواهیم بکنیم با چاشنی دعا باشد.
5- انس روزانه با یک دعا، شهید یا عالم دینی را فراموش نکنیم.
شما دوست شهید دارین؟