برگزاری جلسه ی اخلاق عمومی با حضور استاد ارجمند حاجیه خانم سالک در حوزه ی علمیه زهرائیه سلام الله علیها
وی در ابتدا دهه ی کرامت را تبریک گفت و ادامه داد: ائمه ی معصومین با وجود گذشت سال ها هنوز نزد ما مظلوم هستند. نباید تنها به برگزاری مراسمات چه جشن ها و عزاداری ها اکتفا کرد بلکه باید در هر گام و لحظه به لحظه به ایشان نزدیک شویم که آنها تنها الگوی حقیقی بوده و فرد به این واسطه می تواند بهترین زندگی را داشته باشد.
حاج خانم سالک ضمن بیان حدیثی موقعیت امام در جهان هستی را تبیین کرد و گفت: امام زمام دین است و مایه ی نظم جهان هستی. به واسطه ی وجود امام است که نماز اقامه می شود و زکات ، حج و جهاد اهمیت داده می شود.
وی افزود سعی کنیم در این مراسمات قرب معنوی به این وجود های مقدس پیدا کنیم چرا که امام طبق روایات خورشید تابانی است که وجودش همه جا را روشنی می بخشد و امام ماه تابان و مثال ابری باران زا است که همگان می توانند از او فیض ببرند.
خانم سالک به حدیث کساء اشاره کرد و گفت: در این حدیث می خوانیم که هرچه در جهان است به واسطه ی وجود ائمه معصومیه علیهم السلام است و امام مثال پدری مهربان برای ما است و خلاصه این که همگان اعم از شعراء، ادبا و حتی علما و دانشمندان از وصف امام عاجزند و خود به این موضوع اقرار دارند. تنها معرف وجود امام خداوند و پیامبر اکرم صل الله علیه و آله است اما زمانی ما می توانیم زمینه های امام شناسی را در خود ایجاد کنیم که به فطرت خود رجوع کرده و به طهارت قلبی برسیم.
وی در پایان حدیثی از امام رضا علیه السلام عنوان کرد که در آن ده خصلت برای انسان عاقل شمرده می شود که عبارتند از؛ مردم به خیر او امیدوار و از شر او در امانند؛ خیر دیگران در نزد او و خیر خودش را کم می بیند؛ از خواسته های دیگران خسته نمی شود؛ در طول عمر از تحصیل علم باز نمی ماند؛ زندگی با فقر و قناعت را بهتر از ثروت زیاد می داند؛ اگر در راه خدا ذلیل و خار شود برای او ارزشمند تر است تا در نزد دشمن خدا عزت یابد؛ گمنامی را بیش از شهرت دوست دارد و مهمترین خصلت او آن است که احدی را نمی بیند مگر این که بگوید از من بهتر است.
حاجیه خانم سالک گفت: باید به دنبال آن باشیم تا به این حدیث عمل کنیم و در این صورت است که به حقیقت اهل تعقل و تفکریم وگرنه درس خواندن وسیله و ابزاری بیش نخواهد بود که تنها شاید دنیای ما را بسازد.